Project Details


  • Two Storey Rear extension with additional single storey side and vaulted rear extension
  • 6 month construction programme
  • Complete internal redecoration
  • Contemporary living within a period property

Working closely with the owners Ridgeback ensured costs were kept to a minimum by strcuturing the works to enable the client to remain in occupation. A complex site with no rear or side access all materials and labour had to access the building by way of the front door.

Prior to the works the house felt narrow and lacked natural light. After the project was complete the owners had created an additional bedroom upstairs, and the reconfiguration and extension of the ground floor allowed for a much more generous open plan layout with additional utility and downstairs shower room.